مراحل درخواست گذرنامه:
1) ثبت نام در سامانه میخک (چنانچه برای اولین بار است به این سامانه مراجعه می نمایید)
* برای دیدن آموزش تصویری در کانال سامانه میخک در یوتیوب اینجا را کلیک کنید.
2) ثبت درخواست صدور گذرنامه در سامانه میخک و دریافت کدرهگیری
* برای دریافت فایل و دیدن آموزش تصویری در کانال سامانه میخک در یوتیوب اینجا را کلیک کنید.
* برای دریافت فایل راهنما "اینجا " را کلیک کنید.
* سیستم نوبت دهی لغو شده است و در روزهای کاری بجز چهارشنبه ها از سابعت 9 تا 12 می توانید مراجعه بفرمایید.
* مدت زمان صدور یک هفته اس و به صورت پستی یا حضوری آن را دریافت خواهید کرد. در زمان مراجعه به سفارت می توانید با اعلام درخواست دریافت پستی گذرنامه جدید، آن را از طریق پست هم دریافت کنید.
* در حال حاضر پرداخت هزینه خدمات فقط از طریق (Tikkie (Mobiel bankieren و در هنگام حضور در بخش کنسولی امکان پذیر است.
* برای اطلاع از هزینههای انجام خدمات کنسولی و امور گذرنامه، اینجا را کلیک کنید.
توجه:
* در صورت هر گونه ابهام، لطفا سوالات وموارد مورد نظر را به ایمیل passport@iranianembassy.nl ارسال تادر اسرع وقت پاسخ لازم ارائه گردد. (لطفا قسمت Spam ایمیل خود را نیز بررسی نمایید)
* در صورتی که در زمان ثبت نام در سامانه میخک و یا ثبت درخواست صدور گذرنامه در سامانه مذکور، با مشکل مغایرت در مشخصات روبرو شدید، لطفا کپی اسکن شده صفحه اول شناسنامه، گذرنامه ایرانی (در صورت دارا بودن گذرنامه) و تصویر مدرک اقامتی هلند را به ایمیل passport@iranianembassy.nl ارسال کنید. بررسی لازم به عمل آمده و نتیجه آن به شما اعلام خواهد شد.
* بدون اصل شناسنامه، امکان درخواست گذرنامه نمیباشد؛ افرادی که اصل شناسنامه خود را همراه ندارند، میبایست پیش از درخواست گذرنامه، با بستگان خود در ایران تماس حاصل نمایند تا شناسنامه را به وزارت امور خارجه، اداره گذرنامه و روادید، ساختمان شماره ۳، طبقه ۲ (یا نزدیکترین نمایندگی وزارت امور خارجه در شهرستان محل زندگی) ارائه داده و پس از رویت اصل مدارک و تصویر آن به سفارت ارسال خواهد شد. در زمان مراجعه به سفارت شماره و تاریخ نامه ارسالی را (سه روز کاری از زمان ارسال آن گذشته باشد) همراه داشته باشید.
* فرم های ضروری مرتبط با درخواست گذرنامه: (لطفا حسب مورد، فرم های ذیل را تکمیل نموده و در زمان مراجعه به بخش کنسولی تحویل نمایید)
- فرم اظهار بقا به تابعیت
- فرم حمایت کنسولی(ویژه پناهندگان)
- فرم تغییر محل اقامت به هلند
-فرم شرح حال گذرنامه مفقوده
- فرم شرح حال گذرنامه مخدوشه
مدارک مورد نیاز و توضیحات تکمیلی درخواست گذرنامه:
الف- مدارک لازم برای افرادیکه گذرنامه ایرانی در اختیار دارند و به دلیل پایان اعتبار، تغییر کشور محل اقامت، تغییرمشخصات سجلی و... قصد تجدید و تعویض آن را دارند:
1- اصل گذرنامه ایرانی
2- اصل شناسنامه عکسدار: در صورتی که متقاضی بالای 15 سال سن دارد و شناسنامه فاقد عکس است، باید همزمان درخواست تعویض شناسنامه کند.
3- اصل و در صورت عدم دسترسی به آن کپی کارت ملی (در صورت دارا بودن کارت ملی، در غیر اینصورت نیازی به ارائه آن نیست )
4- اصل مدرک اقامتی هلند (اعم از کارت اقامت، گذرنامه یا مدرک شهروندی هلندی یا برگ ویزای دائم یا موقت و در صورتی که دارای کارت اقامت یا پاسپورت سایر کشورهای اتحادیه اروپا هستید و در حال حاضر به هر دلیلی در هلند اقامت دارید ارائه برگ گواهی شهرداری مبنی بر تأیید سکونت فعلی شما در هلند ضروری است)
5- یک قطعه عکس رنگی جدید (دارای تاریخ) 3*4 یا پاسپورت سایز از روبرو با زمینه سفید بدون کلاه، عینک، لبخند و خانمها با حجاب کامل اسلامی و بدون آرایش. (لطفاً علاوه بر بارگذاری عکس پرسنلی ، اصل آنرا نیز همراه داشته باشید)
6- اصل کارت جدید نظام وظیفه برای آقایان زیر 50 سال تمام: در صورتی که مشمول و فاقد مدرک نظام وظیفه هستید. قسمت اجازه خروج ویژه مشمولین غایب را ببنید.
7- تکمیل فرم اجازه شوهر برای بانوان متاهل؛ و اجازه ولی (پدر، جد پدری و یا قیم) برای فرزندان زیر 18سال.
8- فرم درخواست تغییر محل اقامت، برای کسانی که درخواست تغییر محل اقامت از ایران به هلند را دارند.*
توجه: حضور همسر برای بانوان متاهل همراه با اصل شناسنامه، و حضور پدر برای فرزندان زیر 18 سال الزامی است.
ب- افرادی که بصورت قانونی از ایران خارج شدهاند و گذرنامه معتبر ایرانی خود را در خارج از ایران مفقود کرده اند، یا سرقت، یا به هر دلیلی از دست آنان خارج شده است:
- اصل شناسنامه
- اصل کارت ملی (در صورت دارا بودن کارت ملی ، در غیر اینصورت نیازی به ارائه آن نیست)
- اصل کارت جدید نظام وظیفه برای آقایان زیر 50 سال تمام: در صورتی که مشمول و فاقد مدرک نظام وظیفه هستید. قسمت اجازه خروج ویژه مشمولین غایب را ببنید.
- اصل مدرک اقامتی هلند (اعم از کارت اقامت، گذرنامه یا مدرک شهروندی هلندی یا برگ ویزای دائم یا موقت و در صورتی که دارای کارت اقامت یا پاسپورت سایر کشورهای اتحادیه اروپا هستید و در حال حاضر به هر دلیلی در هلند اقامت دارید ارائه برگ گواهی شهرداری مبنی بر تأیید سکونت فعلی شما درهلند ضروری است)
- یک قطعه عکس رنگی جدید 3*4 یا پاسپورت سایز مناسب با زمینه سفید بدون کلاه و عینک و خانمها با حجاب کامل اسلامی و بدون آرایش.
( لطفا علاوه بر بارگذاری عکس پرسنلی ، اصل آنرا نیز همراه داشته باشید)
- اصل گزارش کتبی مهر و امضاء شده پلیس هلند مبنی بر اعلام فقدان و یا سرقت گذرنامه
- تکمیل فرم اجازه همسر برای بانوان متاهل - ولی (پدر، جد پدری و یا قیم) برای فرزندان زیر 18سال
- اصل قیم نامه برای فرزندان زیر 18 سالی که متقاضی درخواست گذرنامه، قیم فرزند میباشد.
- تکمیل فرم توضیح چگونگی فقدان و یا سرقت گذرنامه (لطفا بطور کامل شرح دهید)
ج- افرادی که گذرنامه آنها مخدوش و غیر قابل استفاده است (سوخته / آبدیده / دست کاری شده/ پاره شدن صفحات):
- اصل گذرنامه مخدوش شده
- اصل شناسنامه
- اصل کارت ملی و یا کپی آن (در صورت دارا بودن کارت ملی ، در غیر اینصورت نیازی به ارائه آن نیست)
- اصل کارت جدید نظام وظیفه برای آقایان مشمول و زیر 50 سال تمام: در صورتی که مشمول و فاقد مدرک نظام وظیفه هستید. قسمت اجازه خروج ویژه مشمولین غایب را مطالعه نماید.
- اصل مدرک اقامتی هلند (اعم از کارت اقامت، گذرنامه یا مدرک شهروندی هلندی یا برگ ویزای دائم یا موقت و در صورتی که دارای کارت اقامت یا پاسپورت سایر کشورهای اتحادیه اروپا هستید و در حال حاضر به هر دلیلی در هلند اقامت دارید ارائه برگ گواهی شهرداری مبنی بر تأیید سکونت فعلی شما درهلند ضروری است)
- یک قطعه عکس رنگی جدید 3*4 یا پاسپورت سایز مناسب با زمینه سفید بدون کلاه و عینک و خانمها با حجاب کامل اسلامی و بدون آرایش.
( لطفا علاوه بر بارگذاری عکس پرسنلی، اصل آن را نیز همراه داشته باشید)
- تکمیل فرم توضیح چگونگی مخدوش شدن گذرنامه (لطفا بطور کامل شرح دهید)
- تکمیل فرم اجازه خروج برای بانوان متاهل - ولی (پدر،جد پدری و یاقیم) برای فرزندان زیر 18سال
- اصل قیم نامه برای فرزندان زیر 18 سالی که متقاضی درخواست گذرنامه، قیم فرزند میباشد.
توجه: حضور همسر برای بانوان متاهل همراه با اصل شناسنامه، و حضور پدر برای فرزندان زیر 18 سال الزامی است.
د- افرادی که بصورت غیرقانونی از ایران خارج شدهاند و در حال حاضر محل زندگی و کار آنها هلند میباشد:
- مراجعه به قسمت عابرین غیر مجاز و انجام مراحل مندرج در آن.
- اصل شناسنامه
- اصل کارت ملی (در صورت دارا بودن کارت ملی، در غیر اینصورت نیازی به ارائه آن نیست)
- اصل کارت جدید نظام وظیفه برای آقایان 50 سال تمام: در صورتی که مشمول و فاقد مدرک نظام وظیفه هستید. قسمت اجازه خروج ویژه مشمولین غایب را ببنید.
- اصل مدرک اقامتی هلند (اعم از کارت اقامت، گذرنامه یا مدرک شهروندی هلندی یا برگ ویزای دائم یا موقت و در صورتی که دارای کارت اقامت یا پاسپورت سایر کشورهای اتحادیه اروپا هستید و در حال حاضر به هر دلیلی در هلند اقامت دارید ارائه برگ گواهی شهرداری مبنی بر تأیید سکونت فعلی شما در هلند ضروری است)
- یک قطعه عکس رنگی جدید 3*4 یا پاسپورت سایز مناسب با زمینه سفید بدون کلاه و عینک و خانمها با حجاب کامل اسلامی و بدون آرایش.
(لطفاً علاوه بر بارگذاری عکس پرسنلی، اصل آنرا نیز همراه داشته باشید)
- تکمیل فرم اجازه شوهر برای بانوان متأهل - ولی (پدر، جد پدری و یا قیم) برای فرزندان زیر 18سال
توجه: حضور همسر برای بانوان متاهل همراه با اصل شناسنامه، و حضور پدر برای فرزندان زیر 18 سال الزامی است.
هـ- افرادی که برای اولین بار درخواست گذرنامه دارند:
1. فرزندان متولد شده در هلند:
- اصل شناسنامه فرزند
- مدرک اقامتی هلند (اعم از کارت اقامت، گذرنامه یا مدرک شهروندی هلندی یا برگ ویزای دائم یا موقت و در صورتی که دارای کارت اقامت یا پاسپورت سایر کشورهای اتحادیه اروپا هستید و در حال حاضر به هر دلیلی در هلند اقامت دارید ارائه برگ گواهی شهرداری مبنی بر تأیید سکونت فعلی شما درهلند ضروری است)
- یک قطعه عکس رنگی 4*3 و یا پاسپورت سایز با زمینه سفید بدون کلاه و عینک و دختران بالای 7 سال با حجاب اسلامی.
- فرم اجازه ولی (پدر، جد پدری و یا قیم) برای فرزندان زیر 18سال
ابتدا ولی قانونی فرزند (پدر، جد پدری یا قیم) در سامانه میخک ثبت نام نموده و قسمت درخواست صدور گذرنامه "درخواست صدور گذرنامه برای فرزندم" را انتخاب نموده و تکمیل نمایند.
2. بانوان خارجی دارای همسر ایرانی (مشمولات بند 6 ماده 976 قانون مدنی):
این افراد پس از ثبت ازدواج و صدور شناسنامه ایرانی می توانند با ارائه مدارک درخواست گذرنامه ایرانی نمایند.
توضیحات مهم و ضروری:
* بدون اصل شناسنامه، امکان درخواست گذرنامه نمیباشد؛ افرادی که اصل شناسنامه خود را همراه ندارند، میبایست پیش از درخواست گذرنامه، با بستگان خود در ایران تماس حاصل نمایند تا شناسنامه را به وزارت امور خارجه، اداره گذرنامه و روادید، ساختمان شماره ۳، طبقه ۲ (یا نزدیکترین نمایندگی وزارت امور خارجه در شهرستان محل زندگی) ارائه داده و پس از رویت اصل مدارک و تصویر آن به سفارت ارسال خواهد شد. در زمان مراجعه به سفارت شماره و تاریخ نامه ارسالی را ( سه روز کاری از زمان ارسال آن گذشته باشد) همراه داشته باشید.
* برای افراد زیر 18 سال، بایستی ولی قانونی (پدر، جد پدری و یا قیم) در سامانه میخک بنام خود ثبت نام نماید و پس از ورود به سامانه، وارد قسمت درخواست صدور گذرنامه شود و سپس " درخواست صدور گذرنامه برای فرزندم" را انتخاب نموده و تکمیل نماید. ضروری است قبل از ثبت درخواست از مدارک زیر، اسکن خوانا و رنگی با حجم فایل حد اکثر 200 کیلوبایت تهیه و آماده نمایید.
* در حال حاضر پرداخت هزینههای مربوطه فقط از طریق (Tikkie (Mobiel bankieren امکان پذیر است.
*در صورتی که مشمول و دارای معافیت تحصیلی هستید تصویر معافیت را بارگذاری نمایید و قسمت اجازه خروج دانشجویی را ببینید.
*بانوانی که از تسهیلات دانشجویی استفاده مینمایند لازم است به قسمت خروج دانشجویی مراجعه و مندرجات مربوطه را به دقت مطالعه نمایند.
* تغییر محل اقامت بانوان ایرانی متاهل (مندرج در شناسنامه)، در صورتی که شوهر تبعه ایران نباشد(شوهر خارجی)، نیاز به حضور و امضا فرم مربوطه توسط شوهر ندارند. در این صورت تقاضای تغییر محل قامت از طریق سامانه میخک امکان پذیر خواهد بود.
* اصل قیم نامه برای فرزندان زیر 18 سالی که متقاضی درخواست گذرنامه، قیم فرزند میباشد.
* شرایط درخواست تغییر محل اقامت:
- برابر ماده ۱۰۰۲ قانون مدنی اقامتگاه هر شخص عبارت است از محلی که شخص در آنجا سکونت داشته و مرکز مهم امور او نیز در آنجا باشد. اگر محل سکونت شخصی غیر از مرکز مهم امور او باشد، مرکز مهم امور او اقامتگاه او محسوب است و اقامتگاه اشخاص حقوقی مرکز عملیات آنها خواهد بود. همچنین برابر ماده ۱۰۰۵ قانون مذکور اقامتگاه زن شوهردار همان اقامتگاه شوهر است، معذالک زن که شوهر او اقامتگاه معلومی ندارد و همچنین زنی که با رضایت شوهر خود یا اجازه محکمه مسکن علیحده اختیار کرده، میتواند اقامتگاه شخصی علیحده نیز داشته باشد. طبق ماده ۱۰۰۶ قانون مزبور اقامتگاه صغیر و محجور همان اقامتگاه ولی و یا قیم آنها است. بنابراین طبقه مقررات ذکر شده فوق چنانچه در هلند زندگی میکنید و دارای اقامت معتبر (حداقل ۶ ماه) یا تابعیت مضاعف هلندی و یا اقامت پناهندگی هستید، میتوانید درخواست تغییر محل اقامت دهید:
- آقایان بالای ۱۸ سال که دارای کارت پایان خدمت/معافیت میباشند، میتوانند محل اقامت خود را از «ایران» به «هلند» تغییر دهند. آقایان دارای ۱۸ سال سن کامل وبالاتر که کارت پایان خدمت/معافیت ندارند، اگر بخواهند محل اقامت خود را تغییر دهند،ابتدا میبایستی مندرجات بخش « مهر خروج مشمولین » را به دقت مطالعه کرده و ضمن رعایت کلیه شروط و قوانین درج مهر خروج مشمولین، اقدام به تغییر محل اقامت خود فرمایند.
- بـانـوان بـالای ۱۸ سـال که مـجـرد بـوده، یـا ثـبـت طـلاق قـانونی کـرده باشند و یا همسر ایشان فوت کرده باشد میتوانند محل اقامت خود را به صورت حضوری از «ایران» به «هلند» تغییر دهند.
- تغییر محل اقامت کلیه افراد زیر ۱۸ سال فقط با حضور پدر یا قیم قانونی آنان در بخش کنسولی سفارت امکان پذیر است. فرم تغییر محل اقامت نیز باید توسط پدر یا قیم قانونی تکمیل و امضا شود.
- تغییر محل اقامت بانوان ایرانی متاهل (مندرج در شناسنامه)، در صورتی که شوهر ایرانی باشد، فقط با حضور شوهر در بخش کنسولی سفارت امکان پذیر است. فرم تغییر محل اقامت نیز باید توسط شوهر تکمیل و امضا گردد.
* افرادی که در گذرنامه آنان «کشور محل اقامت: "جمهوری اسلامی ایران" درج شده باشد، میبایستی هنگام خروج از مرزهای کشور، مهر اجازه خروج خود را از پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی و یا دفاتر پلیس +10 (در ایران) دریافت کنند و بانوان لازم است اصل شناسنامه را نیز در طی سفر همراه داشته باشند.
* تقاضای «تغییر محل اقامت» و همچنین پرداخت هزینه آن، فقط یکبار مورد نیاز است. اگر در گذرنامه کنونی شما «محل اقامت: هلند» درج شده است، نیازی به تکمیل فرم و پرداخت هزینه تغییر محل اقامت ندارید.
*تغییر محل اقامت همواره به معنای صدور گذرنامه جدید میباشد. یعنی اگر قصد دارید محل اقامت خود را از «ایران» به «هلند» تغییر دهید توجه فرمایید که این امر همزمان با صدور گذرنامه جدید صورت گیرد.
* افرادی که فاقد کارت اقامت هلند یا دارای ویزای توریستی و. .. میباشند، امکان تغییر محل اقامت خود را ندارند.
* کسانی که محل اقامت خود را از ایران به هلند تغییر میدهند برابر ماده 1004 قانون مدنی تنها پس از سکونت حقیقی به مدت یک سال شمسی در داخل کشور میتوانند محل اقامت خود را به ایران و از طریق درخواست از پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی و یا دفاتر پلیس +10 (در ایران) تغییر دهند و تغییر محل اقامت آنان در خارج از کشور به ایران در هیچ یک از نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران امکان پذیر نخواهد بود.
و- اجازه خروج ویژه مشمولین غایب:
کلیه مشمولان متولد قبل از سال 1355 بایستی برای درخواست معافیت عفو رهبری اقدام نمایند و امکان صدور مهر خروج برای آنان وجود ندارد. برای اطلاعات بیشتر قسمت نظام وظیفه را ببینید.
کلیه مشمولان غایب مقیم خارج از کشور متولدین سال 1355 به بعد که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند میتوانند حداکثر دو بار در سال (شمسی) و مجموعا سه ماه توقف، به ایران تردد نمایند. این مجوز خروج به کسانی تعلق میگیرد که حداقل سه سال در خارج از کشور زندگی کرده باشند و محل اقامت آنها در گذرنامه خارج از کشور (هلند) درج شده باشد. در صورتیکه محل اقامت در گذرنامه ایران درج شده است، ابتدا باید نسبت به تعویض گذرنامه برای تغییر محل اقامت اقدام شود و همزمان درخواست خروج مشمولین نیز درخواست شود.
توجه: دانشجویان مشمول خارج از کشور که از معافیت تحصیلی استفاده نموده اند، پس از اتمام تحصیل (انصراف یا ترک تحصیل و یا اخراج) ابتدا بایستی پرونده معافیت تحصیلی آنان مختومه گردیده و پس از ضبط وثیقه و اعلام شروع غیبت مشمول و در صورت داشتن 3 سال اقامت در خارج از کشور، میتوانند از تاریخ شروع غیبت از تسهیلات خروج ویژه مشمولین استفاده نمایند. تاریخ شروع غیبت باید توسط سازمان وظیفه عمومی به وزارتین علم تحقیقات و فناوری یا بهداشت درمان و آموزش پزشکی و یا وزارت امور خارجه به این سفارت اعلام گردد. این متقاضیان (دانشجویان) اقدامات زیر را به ترتیب انجام دهند:
- تایید مدرک فارغ التحصیلی، انصراف یا ترک تحصیل و یا اخراج، توسط سفارت (بخش تایید مدرک سامانه میخک)
- بروز رسانی وضیعت خود در "سامانه سجاد" وزارت علوم یا "موحد" وزارت بهداشت و تکمیل تعهدنامه و مدارک مورد نیاز توسط متقاضی و ارائه به وزارت علوم یا بهداشت توسط بستگان یا وکیل.
- مراجعه بستگان در ایران به وزارتین علوم و یا بهداشت (با توجه به رشته تحصیلی) جهت لغو معافیت تحصیلی.
- ارائه گواهی لغو معافیت تحصیلی و ضبط وثیقه توسط بستگان به اداره گذرنامه وزارت امور خارجه در تهران جهت اعلام به سفارت.
- پس از حصول اطمینان از ارسال نامه شروع غیبت از وزارت امور خارجه به این سفارت، متقاضی میتواند با مراجعه حضوری و یا ارسال مدارک به سفارت نسبت به درخواست مجوز خروج مشمولین اقدام نمایند.
توجه: قبل از تاریخ شروع غیبت، امکان درج مجوز خروج مشمولین وجود ندارد.
- مدارک لازم برای درج مهر خروج مشمولین:
- ثبت نام در سامانه میخک (چنانچه قبلا برای امور دیگر ثبت نام کرده اید نیاز نمیباشد)
- ورود به سامانه میخک و تکمیل فرم " درخواست اجازه خروج" و دریافت کد رهگیری - در فرم درخواست سامانه عنوان "اجازه خروج مشمولین" را انتخاب نمایید.
- اصل گذرنامه ایرانی
- مدرک اقامتی معتبر (اعم از کارت اقامت، گذرنامه یا مدرک شهروندی هلندی یا برگ ویزای دائم یا موقت و در صورتی که دارای کارت اقامت یا پاسپورت سایر کشورهای اتحادیه اروپا هستید و در حال حاضر به هر دلیلی در هلند اقامت دارید ارائه برگ گواهی شهرداری مبنی بر تأیید سکونت فعلی شما درهلند ضروری است)
ز- اجازه خروج دانشجویی:
اجازه خروج دانشجوئی مهری است که توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در گذرنامه دانشجو و اعضاء تحت تکفل (بجز فرزندان پسر 18 سال به بالا) خانواده وی درج میشود و مدت اعتبار آن یکسال است. دارندگان این مجوز بر اساس تاریخ درج شده در آن میتوانند درطول دوره مشخص شده، سه بار به کشور تردد نمایند و مجموعا چهارماه در ایران توقف داشته و خارج شوند.
توجه: دانشجویان مشمولی که از معافیت تحصیلی برخودار بوده و فارغ التحصیل یا انصراف داده یا اخراج شده و یا ترک تحصیل نمودهاند برای اطلاع از شرایط استفاده از مجوزخروج مشمولین به بخش اجازه خروج ویژه مشمولین مراجعه نمایند.
- مراحل و چگونگی دریافت اجازه خروج دانشجوئی به ترتیب:
1- اطمینان از تایید پرونده تحصیلی دانشجوئی در سامانه میخک: لطفا توجه فرمایید که قبل از تأیید اقدام نخواهد شد.
* چنانچه برای مقطع در حال تحصیل پرونده تایید شده در سامانه تاک یا میخک دارید، نیاز به تشکیل پرونده مجدد نمیباشد.
2- بارگذاری گواهی اشتغال به تحصیل با تاریخ روز و دریافت کد رهگیری در قسمت تایید مدرک سامانه میخک و تأیید آن به وسیله سفارت
3- ورود به سامانه میخک و تکمیل درخواست "اجازه خروج" و دریافت کد رهگیری- در فرم در خواست اجازه خروج سامانه عنوان "اجازه خروج دانشجوئی" را انتخاب نمایید. همسر دانشجو نیز برای دریافت خروج دانشجوئی لازم است در سامانه میخک به نام خودش ثبت نام و درخواست اجازه خروج دانشجوئی را تکمیل و کد رهگیری دریافت نماید و برای فرزندان زیر 18 سال در پروفایل پدر در خواست خروج دانشجوئی ثبت و کد رهگیری دریافت شود.
4- اصل گذرنامه معتبر ایرانی
5- گواهی اشتغال به تحصیل و کد رهگیری دریافت شده برای آن (بند 2)
هزینههای صدور گذرنامه:
در حال حاضر پرداخت هزینه خدمات فقط از طریق (Tikkie (Mobiel bankieren امکان پذیر است.
1. هزینههای گذرنامه (برای مشاهده فهرست هزینه ها اینجا را کلیک کنید)
برای کسانی که گذرنامه ایرانی آنان موجود است:
- صدور گذرنامه جدید برای افراد بالای 2 سال 100 یورو
- صدور اولین گذرنامه جدید برای افراد زیر 2 سال 50 یورو
- صدور گذرنامه مخدوشه و مفقوده 180 یورو و 20 یورو استعلام آخرین خروج
2. هزینههای گذرنامه برای کسانی که فاقد گذرنامه ایرانی میباشند:
- فرزندان متولد در هلند: هزینه صدور گذرنامه برای افراد زیر دو سال 50 یورو
- عابرین غیر مجاز: هزینه صدور پس از رسیدگی به عبور غیر مجاز و مجوز صدور گذرنامه مبلغ 250 یورو
3. هزینه رسیدگی به عبور غیر مجاز:
هزینه استعلام 35 یورو و جریمه عبور غیر مجاز برای کسانی که تاریخ عبور غیر مجاز آنان کمتر از 5 سال شمسی باشد معادل 50 دلار امریکا میباشد.
4. هزینه تغییر محل اقامت: مبلغ 20 یورو
5. هزینه مهر مشمولین:
هزینه صدور مهر مشمولین برای کسانی که قبلا از این تسهیلات بهره مند بودهاند مبلغ 20 یورو و برای کسانی که جدیدا امکان استفاده از این تسهیلات را کسب مینمایند مبلغ 30 یورو بابت هزینه استعلام اضافه میشود.
توجه:
- مدت زمان صدور گذرنامه یک هفته میباشد.
- بدون دریافت کدرهگیری از سامانه میخک و یا همراه نداشتن مدارک مورد نیاز امکان رسیدگی به درخواست وجود ندارد.
- با داشتن کد رهگیری نیازی به وقت قبلی نیست و در روزهای کاری (صبح ها بغیر از چهارشنبه) می توانید به بخش کنسولی مراجعه فرمایید.
- مشخصات لاتین مندرج در گذرنامه صرفاً بر مبنای اظهار فرد در درخواستنامه گذرنامه تنظیم و غیر قابل تغییر میباشد و در صورت مغایرت، نمایندگی مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.
- در صورتی که در اطلاعات اسناد متقاضی مغایرتی باشد؛ از آنجا که این اطلاعات به وسیله وی ثبت شده و متعهد به ارائه اطلاعات صحیح می باشد، لذا در صورت هرگونه اشتباه، برای تصحیح اطلاعات در اسناد جدید کلیه هزینه ها بر عهده متقاضی خواهد بود. بنابراین خواهشمند است برای پرهیز از تحمیل هزینه های اضافی در ورود اطلاعات دقت فرمایند.
- روزهای کاری: دوشنبه، سه شنبه، پنجشنبه و جمعه (بجز چهارشنبهها و ایام تعطیل) از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح
کانال تلگرامی بخش کنسولی: @Consuly
کانال تلگرامی سفارت: @IR_NL
ایمیل: passport@iranianembassy.nl (پرسشهایی که پاسخ آن در وبسایت آمده است، بررسی و پاسخگویی مجدد نخواهند شد!)
آدرس: Duinweg 22, 2585 JX, Den Haag